TP přípravy masa zvěřiny:

Srnčí plec, kýta, pečeně na smetaně  
(mufloní, daňčí, jelení)

jeden až tři plátky do měkka, slaninou špikovaného a přes vlákno ukrojeného masa, přelitého nažloutlou jemně pikantní, hustší smetanovou omáčkou s chutí po zvěřině, použitých surovinách
a přísadách.


Srnčí plec, kýta, pečeně, ragú na víně  
(mufloní, daňčí, jelení)
jeden až tři plátky do měkka, slaninou špikovaného a přes vlákno ukrojeného masa, přelitého hnědou pikantní, hustší šťávou s chutí po zvěřině, víně, použitých surovinách a přísadách.

Srnčí, mufloní, daňčí, jelení guláš  
kousky měkkého a šťavnatého masa s hnědočervenou omáčkou, maso i omáčka mají typickou vůni a chuť po použitých surovinách
a přísadách.

 

   

Srnčí guláš

 
   
   
   
   

Jelení řízek na roštu s bylinkovým máslem  
plátek anglickým způsobem na roštu upraveného masa, ozdobený porcí bylinkového másla.

Zajíc na smetaně  
porce dušeného zajíce (buď z jedné části nebo jeden kousek
z přední a jeden ze zadní části)
slaninou špikovaného a přelitého nažloutlou jemně pikantní, hustší smetanovou omáčkou s chutí po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.

Zajíc na slanině
2 – 3 kousky z přední části nebo porci masa ze zadní části protknutého slaninou podlité nahnědlou, řidší necezenou šťávou s cibulí, slaninou a kořením a chutí po použitých surovinách
a přísadách.

 Kančí kýta, plec, hřbet s brusinkovou omáčkou
 jeden až tři plátky do měkka a přes vlákno ukrojeného masa,
 přelitého nahnědlou jemně aromatickou řidší omáčkou s chutí
 po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.

   
   

 Guláš z divočáka  
 kousky měkkého a šťavnatého masa s hnědočervenou omáčkou,
 maso i omáčka mají typickou vůni a chuť po použitých surovinách
 a přísadách.

 Bažant  na slanině
 čtvrtka upečeného slaninou špikovaného a přiměřeně šťavnatého
 a měkkého bažanta, přelitá přírodní světlou, řidší šťávou se slaninou
 a cibulí.

 Bažant  pečený na roštu
 
čtvrtka na roštu upečeného slaninou špikovaného a přiměřeně
 šťavnatého a měkkého bažanta, podávaná s bylinkovým máslem. 

TP přípravy masa zvěřiny:

Srnčí plec, kýta, pečeně na smetaně  
(mufloní, daňčí, jelení)

jeden až tři plátky do měkka, slaninou špikovaného a přes vlákno ukrojeného masa, přelitého nažloutlou jemně pikantní, hustší smetanovou omáčkou s chutí po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.


Srnčí plec, kýta, pečeně, ragú na víně  
(mufloní, daňčí, jelení)
jeden až tři plátky do měkka, slaninou špikovaného a přes vlákno ukrojeného masa, přelitého hnědou pikantní, hustší šťávou s chutí
po zvěřině, víně, použitých surovinách a přísadách.

Srnčí, mufloní, daňčí, jelení guláš  
kousky měkkého a šťavnatého masa s hnědočervenou omáčkou, maso i omáčka mají typickou vůni a chuť po použitých surovinách a přísadách.

Jelení řízek na roštu s bylinkovým máslem  
plátek anglickým způsobem na roštu upraveného masa, ozdobený porcí bylinkového másla.

Zajíc na smetaně  
porce dušeného zajíce (buď z jedné části nebo jeden kousek
z přední a jeden ze zadní části)
slaninou špikovaného a přelitého nažloutlou jemně pikantní, hustší smetanovou omáčkou s chutí po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.

Zajíc na slanině
2 – 3 kousky z přední části nebo porci masa ze zadní části protknutého slaninou podlité nahnědlou, řidší necezenou šťávou s cibulí, slaninou a kořením a chutí po použitých surovinách a přísadách.

 Kančí kýta, plec, hřbet s brusinkovou omáčkou
 jeden až tři plátky do měkka a přes vlákno ukrojeného masa, přelitého nahnědlou jemně aromatickou řidší omáčkou s chutí
 po zvěřině, použitých surovinách a přísadách.

 Guláš z divočáka  
 kousky měkkého a šťavnatého masa s hnědočervenou omáčkou,
 maso i omáčka mají typickou vůni a chuť po použitých surovinách
 a přísadách.

 Bažant  na slanině
 čtvrtka upečeného slaninou špikovaného a přiměřeně šťavnatého
 a měkkého bažanta, přelitá přírodní světlou, řidší šťávou se slaninou
 a cibulí.

 Bažant  pečený na roštu
 
čtvrtka na roštu upečeného slaninou špikovaného a přiměřeně
 šťavnatého a měkkého bažanta, podávaná s bylinkovým máslem.