Jídla na objednávku
Na přípravu minutek ze zvěřina používáme maso mladých kusů dostatečně odleželé (daněk, srna, jelen, křepelka , bažant, zajíc…). Předběžná příprava stejná jako u ostatních mas, ale pro svou specifickou vůni a chuť dáváme zvláštní důraz na nakládání a moření. Nejvhodnější je maso z vykostěné kýty a hřbetu, prsíčka. Zvěřina je velmi sezónní surovina většinou se nenabízí po celý rok. Jako doplňky se zde velmi hodí různé brusinky, houby, ovoce, víno….
Srnčí medailonky na myslivecký způsob
Srnčí kýtu nakrájíme na medailonky (4 plátky na jednu porci) ,naklepeme okořeníme, opečeme, výpek zaprášíme hladkou moukou zalijeme vývarem přidáme máslo, šípkovou marmeládu, víno- provaříme. Při podávání podlejeme šťávou nahoru položíme kolečko citrónu a brusinky.
Jelení filé na roštu s bylinkovým máslem
Vykostěný jelení hřbet, okořenit silnější plátky, opéct na roštu na anglický způsob- při expedici na každé filé klademe kolečka bylinkového másla
Bažantí prsa pečená na roštu
Bažantí prsa okořeníme,prošpikujeme angl. Slaninou, opečeme na roštua podáváme se šťávou zjemněnou vínem a doplněnou hroznovým vínem a máslem
Křepelčí prsa na broskvích
Prsa okořeníme a naložíme v redukovaném koňaku, opečeme, šťáva připravíme zpomerančové šťávy, broskve, fondu a másla