Jídla na objednávku z vnitřností

 

 

Anglická telecí játra            

2 plátky opečených telecích jater zdobených opečeným hřebínkem slaniny, pokapané máslem a posypané sekanou petrželovou natí.

 

Španělská telecí játra

Opečeme plátky jater s rajčaty, vyjmeme, do výpeku dáme máslo, cibuli, česnek, kečup a víno.Přelijeme játra a zdobíme opečenými rajčaty.

 

Telecí mozeček s vejci

Zblanšírovaný mozeček, očistíme, nasekáme, orestujeme na cibuli, přidáme vejce, kmín, sůl a necháme srazit

 

 

Telecí brzlík v šunce s vejcem

 Zblanšírujeme brzlík, necháme vychladnout nakrájíme na plátky, osolíme jednu stravu obalíme v mouce, opečeme, opečeme také plátky rajčat a šunky. Na horu položíme sázené vejce. Z výpeku udělat šťávu.

 

Drůbeží játra na víně
Drůbeží játra opečeme, přidáme žampióny, česnek a červené víno, krátce podusíme, na závěr zjemníme máslem