Stolový a sedací inventář
STOLY
RESTAURAČNÍ
|
· čtvercové; · obdélníkové; · kulaté; · rozkládací. |
|
|
|
|
kavárenské
|
· mají omyvatelný povrch, menší konzumační plochu; · mohou mít různé tvary.
|
|
|
|
|
konferenční
|
· mohou mít různé tvary; · jsou nižší; · používají se v hotelových halách, klubovnách apod. |
|
|
|
|
konzumační
|
· jsou vyšší, užší, popř. se sklápěcími sedačkami do samoobsluh. |
|
SEDACÍ INVENTÁŘ
ŽIDLE
|
·
používají
se především · mohou být polstrované, polo polstrované nebo nepolstrované. |
|
|
|
|
KŘESLA
|
· používají se v hotelových halách, v kavárnách; · jsou polstrovaná. |
|
|
|
|
KLUBOVKY
|
· jsou nižší křesílka; · používají se v hotelových halách. |
|
|
|
|
SEDAČKY
|
· používají se v hotelových halách a na hotelových pokojích. |
|
|
|
|
BAROVÉ ŽIDLE |
· jsou vyšší; · mohou být pevné nebo mobilní;
·
vyrábí se
polstrované |
|
|
|
|
BOXY
|
· používají se ve společensko zábavních střediscích, restauracích apod.; · jsou vždy polstrované. |
|
|
|
|
LAVICE |
· používají se např. ve vinárnách, vinných sklepech, pivnicích apod.; · musí být vyrobeny z kvalitního materiálu. |
|