-
krk
-
hruď
-
kližku
-
části kýty
-
ledvinu
Telecí plec (kýta) na žampiónech
jeden až dva plátky masa ukrojené přes vlákno, přelité přírodní řidší
šťávou. Maso má typickou chuť a vůni, je přiměřeně měkké
a šťavnaté.
Šťáva s vložkou žampiónů má chuť a vůni po použitých surovinách
a přísadách.
Telecí maso dušené s hráškem
kousky telecího masa v řidší omáčce s hráškem. Maso má typickou chuť
a vůni, je přiměřeně měkké a šťavnaté. Omáčka s vložkou hrášku má
chuť a vůni po použitých surovinách a přísadách.
Telecí maso dušené na žampiónech
kousky telecího masa v hustší šťávě s vložkou na plátky nakrájených
žampiónů. Maso má typickou chuť a vůni, je přiměřeně měkké
a šťavnaté.
Šťáva s vložkou žampiónů má chuť a vůni po použitých surovinách a přísadách.
Telecí maso dušené na paprice
jeden až dva plátky masa ukrojené přes vlákno, přelité narůžovělou
omáčkou. Maso má typickou chuť a vůni, je přiměřeně měkké
a šťavnaté.
Omáčka s vložkou žampiónů má chuť a vůni po použitých surovinách a přísadách.
Telecí plec dušená na paprice se žampióny
jeden až dva plátky masa ukrojené přes vlákno, přelité narůžovělou
omáčkou. Maso má typickou chuť a vůni, je přiměřeně měkké
a šťavnaté.
Omáčka má chuť a vůni po použitých surovinách
a přísadách.
Telecí kýta na smetaně
jeden až dva plátky masa ukrojeného přes vlákno. Maso má typickou vůni a chuť, je šťavnaté a přiměřeně
měkké, přelité hustší omáčkou bílé až nažloutlé barvy, pikantní vůně
a chuti.
Telecí perkelt
kousky telecího masa přelité hustší načervenalou omáčkou. Maso má
typickou chuť a vůni, je přiměřeně měkké a šťavnaté. Omáčka je mírně
kořeněná paprikou a rajčatovým protlakem a vůni po použitých surovinách
a přísadách.
TP dušení
telecího masa