hosté si mohou sami připravovat tyto druhy pokrmů

 

Fondue

·       je specialita, kterou si hosté u stolu v podstatě připravují sami

 

Masové fondue s olejem

·       v horkém oleji si hosté opékají hranolky minutkového masa, napíchnutého na vidličkách

 

Masové fondue s vývarem (Hot – pot)

·       minutkové maso je nakrájené na malé plátky a střídavě se na vidličkách vaří v silném vývaru

·       konzumuje se i vývar

 

 

Sýrové fondue

·       hustá sýrová omáčka dochucená třešňovicí, přílohou je na kostky nakrájené pečivo, které si hosté namáčejí v omáčce

 

 

Barbecue

·       opékání plátků různých druhů masa na horkém plátu, umístěném v blízkosti stolu nebo uprostřed stolu

 

 

 

Opékání na lávovém kamenu

·       je to speciálně opracovaná deska, která se před použitím nahřeje v troubě na 250°C a používá se na přípravu pokrmů před zraky hosta