1. Stoly – čtvercové 80x80
- obdélníkové 120x80, 80x 180
- oválné
- kulaté
Na jednoho hosta se počítá 65 – 80cm šířky, 40cm hloubky.
Jsou vysoké 72 –76 cm.
![]() |
![]() |
![]() |
2. Židle - čalouněné
- poločalouněné
- dřevěně
- plastové (na zahrádkách)
- barové
|
|
3. Keridon – 40x80cm pojízdný, nepojízdný, prostírá se jako stoly.
4.
Příruční stůl (abzac)
– neexistuje žádné pravidlo, jak by měl být
inventář na stole uložen, musí však být
dostatečné množství inventáře.
5. Nabídkové vozíky – nápojový (aperitivní, digestivní, na nealko)
- chlazené (salátový, předkrmový)
- teplé vozíky (na teplé pokrmy)
6. Chladící vitríny – existují různé typy a druhy.