ZAŘÍZENÍ NA ÚSEKU OBSLUHY

 

1.      Stoly         – čtvercové 80x80

-          obdélníkové 120x80, 80x 180

-          oválné

-          kulaté

Na jednoho hosta se počítá 65 – 80cm šířky, 40cm hloubky.

Jsou vysoké 72 –76 cm.

 

 

 

2.      Židle         - čalouněné

-          poločalouněné

-          dřevěně

-          plastové (na zahrádkách)

-          barové

 

 

3.      Keridon – 40x80cm pojízdný, nepojízdný, prostírá se jako stoly.

 

4.      Příruční stůl (abzac) – neexistuje žádné pravidlo, jak by měl být
                                               inventář na stole uložen, musí však být
                                               dostatečné množství inventáře.

 

5.      Nabídkové vozíky – nápojový (aperitivní, digestivní, na nealko)

- chlazené (salátový, předkrmový)

- teplé vozíky (na teplé pokrmy)

 

 

 

6.    Chladící vitríny – existují různé typy a druhy.