Sady digitálních učebních materiálů
Sady výukových materiálů jsou zazipovány (WinZip) a obsahují 20 souborů. Před použitím je nutné odzipovat.
Návod
Předmět
Téma
Formát po rozbalení
Dějepis
Dějiny 20. století
Český jazyk a literatura
Skladba
Český jazyk a literatura
Literatura od 20. let 20. století po současnost
Český jazyk a literatura
Tvarosloví
Český jazyk a literatura
Od real. po svět. literaturu v meziválečném období
Dějiny kultury
Umělecké slohy
Dějepis
Od pravěku po 19. století
Český jazyk a literatura
Literatura od starověku po romantismus
Český jazyk a literatura
Pravopis, obecné poučení o jazyce
Společenskovědní základ
Vybrané otázky z politologie
Společenskovědní základ
Vybrané otázky z filozofie
Společenskovědní základ
Vybrané otázky z teor. a aplik. psychologie
Komunikace ve službách
Vybrané otázky z etikety
Anglický jazyk
English in Gastronomy
Anglický jazyk
English in Tourism I.
Anglický jazyk
English in Tourism II.
Anglický jazyk
E
nglish grammar in gastronomy
Německý jazyk
Gramatika a slovní druhy
Německý jazyk
Gramatika a slovní druhy II
Německý jazyk
Němčina v cestovním ruchu
Německý jazyk
Realien
Německý jazyk
Deutsch im Hotel und Restaurant
Základy přírodních věd
Základy přírodních věd
Základy přírodních věd
Anorganická a organická chemie
Základy přírodních věd
Ekologie
Základy přírodních věd
Základy přírodních věd
Průvodcovské služby
Příprava průvodce cestovního ruchu na zájezd
Informatika
Textový editor
Odborné předměty
Sommelierství
Odborné předměty
Víno
Odborné předměty
Suroviny II.
Technologie
Příprava bezmasých pokrmů
Ubytovací a stravovací provoz
Výživa
Stolničení
Stolničení
Stolničení
Podávání pokrmů a nápojů
Stolničení
Odbytová střediska
Ubytovací a stravovací provoz
Stravovací provoz
Ubytovací a stravovací provoz
Hotelový provoz
Potraviny a výživa
Výživa
Potraviny a výživa
Potraviny rostlinného původu
Potraviny a výživa
Potraviny živočišného původu
Technologie
Příprava pokrmů ve výrobním středisku
Technologie a suroviny
Náplně, polevy, ozdoby
Technologie a suroviny
Tuky,
smetana, zmrzliny
Technologie a suroviny
Kypřící prostředky a jejich využití v CV
Technologie
Mezinárodní kuchyně
Účetnictví
Účetnictví
Zeměpis cestovního ruchu
Světadíly
Zeměpis cestovního ruchu
Oblasti cestovního ruchu
Odborné předměty
Baristika
Odborné předměty
Barmanství
Matematika
Výrazy a jejich úpravy
Matematika
Řešení rovnic a nerovnic v množině R
Seminář a cvičení z matematiky
Příprava ke státní maturitě - pracovní listy