Obsah projektu |
Projekt je určen žákům:
Hlavním cílem tohoto projektu je zvýšení kvality výuky odborných předmětů se zaměřením na gastronomii. Projekt řeší tvorbu chybějícího výukového materiálu v tištěné (pracovní sešity) i multimediální podobě pro předměty Stolničení, Technologie, Potraviny a výživa. Snahou projektu je zkvalitnit přípravu žáků, zvýšit jejich odbornou kompetenci, zatraktivnit a zefektivnit výuku a prohloubit mezipředmětové vazby v rámci odborných předmětů. Výhodou projektu bude zřízení učebny pro výuku odborných předmětů s ICT technikou, obohacení výuky o nové výukové postupy s použitím výpočetní techniky a žáci si díky práci s nově vytvořeným výukovým materiálem ověří a zdokonalí své odborné dovednosti. V rámci projektu budou žáci proškoleni v oblasti zážitkové gastronomie a bude realizován projektový den jako podpora vzdělávacích činností zaměřených na mezipředmětové vazby a na zvýšení kompetencí pro společné řešení problémů. |
Cíle projektu:
|